Reference

Aleksander Tomše
Generali zavarovalnica
GENERALI zavarovalnica z agencijo OKEJ sodeluje že več kot 10 let. Zadnja 4 leta pa aktivno sodelujemo pri organizaciji DNEVA ŠPORTA IN ZDRAVJA v okviru Športnega društva Generali.
Ko smo postavljali »temelje« za naš prvi dogodek, nam je na pomoč priskočila prav Lea. S svojimi izkušnjami, zagnanostjo, energijo ter idejami smo zadeve hitro spravili na isti imenovalec in dogodki v naslednjih štirih letih so postali rutina in med zaposlenimi zelo priljubljeni in obiskani. Organizacija in vodenje prireditev so vedno izvedeni brezhibno.
Ekipa OKEJ bo zato vedno naša PRVA izbira.

Peter Žagar
direktor MiniTec
Z idejami preseneti, z energijo okuži in poskrbi, da se med nami o dogodku še dolgo govori.

Azra Pisek
Astellas
Z Leo Tomc smo sodelovali kar nekaj let in njeno delo je bilo vedno profesionalno, korektno, predvsem pa inovativno in srčno.

Za nas je kar dve leti zapored v celoti organizirala SEE Regijski sestanek v Beogradu in v Opatiji, še posebej pa nas je navdušila z organiziranim programom v Dubaju. Tam smo poleg dnevnih programov lahko videli veliko tamkajšnjih znamenitosti, saj je bil team-building program združen z ogledi.

Leo in njeno ekipo toplo priporočam, če iščete energičen, unikaten, predvsem pa profesionalen dogodek.

Tadej Hat
Izvršni direktor @ NIVO EKO, d.o.o.
V podjetju smo iskali ideje za program oz. dogajanje na pikniku z zaposlenimi. Prave ideje lep čas nismo našli, smo pa našli Leo in z njo so se hitro razvile tudi odlične ideje.
Tistega dne, tik pred prvim piknikom nisem vedel kaj naj pričakujem. Zgodilo se je. Preprosto, brez stresa, dinamično. Piknik je bil profesionalno izpeljan. Zadovoljni so bili zaposleni, kot tudi vodstvo podjetja. Pri snovanju naslednjega dogodka nismo oklevali, en klic in vse je bilo Okej.

Okej je res okej! 😊 Priporočam…

Nataša Jelovčan
Vodja službe za razvoj in selekcijo, Mercator, d.d.
Mercator že dalj časa uspešno sodeluje s podjetjem Okej. So zaupanja vredna ekipa profesionalcev, ki nam vedno pripravi program po naših željah in pričakovanjih. Za nas so izvajali tako programe na prostem kot tudi programe v učilnicah in vedno je bila izvedba odlična, zadovoljstvo udeležencev pa visoko. Njihovi programi so namreč zabavni, sproščeni, vedno polni smeha in zabave. Lea in njena ekipa se znajo približati vsaki ciljni skupini udeležencev in se hitro prilagoditi morebitnim spremenjenim okoliščinam.

Nina S. Giacomeli
Petrol d.d., Ljubljana
Z Leo sodelujem/o že nekaj let in vsakič se izkaže, da je odločitev zanjo prava izbira.
S svojim uigranim timom animatork in animatorjev odlično obvlada “sceno”, ki se tiče organizacije in izvedbe različnih dogodkov, še zlasti športno zabavno obarvanih.
OKEJ priporočam vsem, ki želijo svojim zaposlenim pričarati dan, ki jim bo tudi zaradi njih ostal v prijetnem spominu.

Liljana Ditrih
Sektor za razvoj kadrov @ Talum
Delati z Leo je pravi užitek, kjer povežemo med seboj igro, tekmovanje, reševanje bolj ali manj težkih ugank, uganjamo norčije, se učimo, spoznavamo kulturo, zgodovino, kulinariko in na koncu dodamo še kanček adrenalina. V skupini Talum je vsaka nova aktivnost, dogodek z Leo prav poseben izziv, ki se ga že vnaprej veselimo.

Nadja Glavan
Štore Steel
Tema delavnice so bile vrednote podjetja Štore Steel.

Lea je pripravila aktivni timski program, kjer zaposleni vrednote, preko zanimivih timskih aktivnosti skupaj prenesejo v prakso. Preko le-teh so spoznali nekaj novega o sebi, sodelavcih in naravi dela v drugih obratih.

Udeleženci so bili z izvedbo zelo zadovoljni.

Čas namenjen teambuildingu je prehitro minil !!!

Tina Prevodnik
Vodja Programov/Program Manager @ IEDC-Poslovna šola Bled/IEDC-Bled School of Management
Leo poznam že dolgo časa in pri njej nikoli ne veš kaj lahko pričakuješ, ker te vedno znova preseneti J.

Vsakič, ko smo se obrnili na OKEJ, je bilo delo super profesionalno narejeno in vedno nad pričakovanji. Naši udeleženci seminarjev so z vseh koncev sveta, prihajajo iz različnih kultur, različnih podjetij in včasih je težko uskladiti vse želje in pričakovanja ampak moram priznati, da je ekipi OKEJ to vedno uspelo.

OKEJ priporočam vsem podjetjem, malim in velikim, ker vedo kaj delajo, so profesionalni in so pač OKEJ!

OKEJ pa so v bistvu VEČ KOT OKEJ!

Tatjana Cerkovnik
Sindikat KNG
Lea,
Hvala za dobro organizacijo in super dogodek!Igre si izbrala ful dobre in
tudi max dobro izpeljala!

Prosim, da se v mojem imenu zahvališ vsem, ki so kakor koli sodelovali!

Upam, da se kmalu spet srecamo!

Irena Ažbe
CFO @ INTERSPORT ISI D.O.O.
Lejine mojstrske sposobnosti smo, kot že nekajkrat, tudi letos ponovno angažirali ob božično-novoletnem team buildingu. Simpatično druženje je – z razporeditvijo v skupine z ugankarsko misijo odkriti točke v decembrsko okrašenem središču mesta in na točkah opraviti zabavno začinjene naloge – vključno s selfie-jem z Božičkom😊 – razživele sproščenost in otroško igrivi duh vseh sodelujočih.
Ponovno odlično organizirana tema in mojstrsko izpeljan dogodek!
Izjemno priporočam!